• HOME
  • O NAS
  • OFERTA
      • Back
      • CATERING
      • FOODTRACKI
      • OSADA CHLEBACZ
      • WYROBY GARMAŻERYJNE
      • SPŁYWY KAJAKOWE
      • REZYDENCJA STROBÓW
      • Back
      • namiot weselny

        Wesele w plenerze

        Zobacz wiecej
        budynek w lesie

        Osada Chlebacz

        Zobacz wiecej
        Rezydencja Strobów

        Rezydencja Strobów

        Zobacz wiecej
  • GALERIA
  • MENU
  • AKTUALNOŚCI
  • KONTAKT
Facebook Instagram
  • MENU I
  • MENU II
  • MENU III
  • MENU I

    ZUPA - podawana do stołu

    Tradycyjny rosół z makaronem / zupa krem (do wyboru)

    DRUGIE DANIE - podawane do stołu na półmiskach

    Chrupiace żeberka BBQ

    Polędwiczka wieprzowa w kurkach

    Devolay

    Puree ziemniaczane

    Bukiet surówek (surówka z białej kapusty, surówka z czerwonej kapusty, surówka z marchewki

    Kapusta zasmażana

    DRUGI POSIŁEK - podawany do stołu na półmiskach

    Pierogi

    Paszteciki z mięsem

    Krokiety

    PRZEKĄSKI

    Chrust indyczy z sosem słodko-ostrym

    Roladki z wędzonego łososia z serkiem mascarpone

    Trio śledziowe

    Jaja z majonezem i anchois

    Galantyna drobiowa

    Mini wrapy z chleba anyżowego

    Deska serów żółtych i pleśniowych

    Rolada drobiowa

    Sałatka grecka

    Sałatka gyros

    SŁODKOŚCI W BUFECIE

    Owoce filetowane

    Mini desery

    NAPOJE

    Bufet z kawą i pakietem herbat smakowych

    Woda mineralna w karafkach

    Soki owocowe w karafkach

  • MENU II

    ZUPA - podawana do stołu

    Tradycyjny rosół z makaronem / zupa krem (do wyboru)

    DRUGIE DANIE - podawane do stołu na półmiskach

    Roladka drobiowa ze szpinakiem w sosie serowym

    Kotlet schabowy w płatkach kukurydzianych

    Udko z kaczki

    Puree ziemniaczane / kaszotto

    Bukiet surówek (surówka z białej kapusty, surówka z czerwonej kapusty, surówka z marchewki)

    Buraczki

    DRUGI POSIŁEK - podawany do stołu na półmiskach

    Mini kopytka ze szpinakiem

    Talarki schabowe w czosnku

    Bukiet warzyw gotowanych na parze

    PRZEKĄSKI

    Chrust indyczy z sosem słodko-ostrym

    Schab po warszawsku

    Wędliny pieczyste (schab pieczony w ziołach, karkówka w kolorowym pieprzu, rolada z boczku)

    Jaja faszerowane

    Mini wrapy z chleba anyżowego

    Mini wrapy z chleba anyżowego

    Trio śledziowe

    Ryba po grecku

    Sałatka grecka

    Roladki ze schabu i boczku z farszem chrzanowym

    Bekon na liściach szpinaku

    Sałatka staropolska

    SŁODKOŚCI W BUFECIE

    Owoce filetowane

    Mini desery

    NAPOJE

    Bufet z kawą i pakietem herbat smakowych

    Woda mineralna w karafkach

    Soki owocowe w karafkach

  • MENU III

    ZUPA - bufet

    Włoski krem pomidorowy

    DRUGIE DANIE - bufet

    Mini kopytka ze szpinakiem

    Karkówka w sosie pieczeniowym

    Klopsiki w sosie koperkowym

    Biała ryba w sosie porowym

    Pierogi ruskie

    Mieszanka warzyw grillowanych

    PRZEKĄSKI

    Chrust indyczy z sosem słodko-ostrym

    Schab po warszawsku

    Jaja faszerowane

    Mini wrapy z chleba anyżowego

    Chrust indyczy z sosem słodko-ostrym

    Roladki z wędzonego łososia z serkiem mascarpone

    Roladki ze schabu i boczku z farszem chrzanowym

    Sałatka gyros

    Mix świeżych sałat z dressingiem miodowo-musztardowym

    SŁODKOŚCI W BUFECIE

    Owoce filetowane

    Mini desery

    NAPOJE

    Bufet z kawą i pakietem herbat smakowych

    Woda mineralna w karafkach

    Soki owocowe w karafkach

SIEDZIBA WARSZAWA

ul. Wynalazek 2/214

02-677 Warszawa

ODDZIAŁ SKIERNIEWICE

Rezydencja Strobów

Strobów 2P

96-100 Skierniewice

OSADA CHLEBACZ

Budy Grabskie 1B

96 - 100 Budy Grabskie


telefon:

+48 733 903 408

e-mail:

catering@wpoldrogi.com.pl

zbyszek@wpoldrogi.com.pl

W PÓŁ DROGI

Zbigniew Korzeniowski

 

NIP 884 84 21 09

TRWA GOTOWANIE . . .

logo polskiego funduszu rozwoju
Przedsiębiorca uzyskał subwencję finansową w ramach progranu rządowego "Tarcza Finansowa 2.0 Polskiego Funduszu Rozwoju dla Mikro, Małych i Średnich Firm", udzieloną przez PFR.SA
© W pół drogi 2019 - 2023

Redakcja W pół drogi

  • Nie pamiętasz nazwy?
  • Nie pamiętasz hasła?