O nas

Współpraca z Grzegorzem Parczewskim

Kilka lat temu rozpoczęliśmy owocną współpracę z właścicielem i szefem kuchni w restauracji Villa Calvados w Bydgoszczy - Grzegorzem Parczewskim.

Grzegorz jest również Prezesem Stowarzyszenia Kucharzy Kujaw i Pomorza, wykładowcom Akademii Smaku oraz Mistrzem Świata BBQ. Tytuły i zasługi kulinarne Grzegorza można jeszcze długo wymieniać, jednak dla nas najważniejsze jest to, że jest naszym mentorem i przyjacielem. Najbardziej doceniamy fakt, że wspiera nas cennymi uwagami oraz bogatym doświadczeniem.

Wiemy że musimy zachować wyjątkowo wysoki poziom naszej kuchni, dlatego nieustannie rozwijamy swoje umiejętności, podróżujemy poznając różne regionalne smaki, szukamy oryginalnych przypraw i eksperymentujemy wykorzystując nowoczesne techniki gotowania. Wierzymy że nasi goście dostrzegą nasze zaangażowanie w bogatym smaku oraz estetyce serwowanych przez nas potraw.

Referencje i nagrody

Magdalena

Polecam współpracę z W pól Drogi , jedzenie pyszne, mili pracownicy, bez jakichkolwiek problemów .

Tomasz Szubert

Polecam współpracę z W pól Drogi , jedzenie pyszne, mili pracownicy, bez jakichkolwiek problemów .

Karolina Fiołek-Głowacka

Catering W pół drogi obsługiwał nasze wesele. Bardzo nietypowa lokalizacja, a wszystko było tak, jak chcielismy i się umówiliśmy. Goście chwalili zarówno potrawy, jak i sprawność obsługi. Dziękujemy

Bartek Wójcik

Firma od zadań specjalnych nawet tych na ostatnią chwilę, tych na niepogodę, tych kiedy zupełnie nie mamy pomysłu "jak" ale wiemy że chcemy mieć imprezę. Zawsze smacznie, zawsze na czas i zawsze na wysokim poziomie.